Hoofdgerechten

Avond eten bestellen

Avond eten afhalen of eten laten bezorgen? De bezorg service van De Hoge Heide, heeft een ruime keuzen. Bestel een 3 gangen menu of enkel een heerlijk hoofdgerecht. Van een Schnitzel met friet en sla of liever een Kipsaté met friet en sla? Probeer ook eens onze heerlijke Spareribs met friet en sla of onze De Hoge Heide Burger met friet en sla. Heerlijke hoofdgerechten om van te genieten.

’s Avonds geen zin om te koken? Bestel dan een van onze avondmaaltijden. Stel zelf je drie-gangen menu samen met o.a. carpaccio, een Hoge Heide Burger en sluit je menu af met een red velvet muffin of slagroomijs met caramel.

luxe broodjes bestellen of laten bezorgen. Broodjes in vlijmen of opzoek naar een broodjeszaak in vlijmen? Zullen wij het broodje bezorgen of komt u het broodje halen? Broodjes service De Hoge Heide heeft heerlijke lunchgerechten en avond gerechten. Een broodje eten die rijkelijk belegd is. Lekker avond eten zonder te koken.

Bent u in Den Bosch en wilt u een broodje vanuit Den Bosch bestellen? Wij komen er aan. Of heeft u zin om een heerlijke pizza te bestellen. Pizza’s bestellen vanuit Drunen, dat is mogelijk.

Pizza’s bestellen vanuit Waalwijk, wilt u hem laten bezorgen of afhalen? U kunt ook een Maaltijd bestellen. Wilt u iets lekkers bestellen, dat kan bij Broodjes service De Hoge Heide Vlijmen.

DutchPolish