Broodjes

Broodjes bestellen

Onze broodjeszaak is gevestigd bij De Hoge Heide in Vlijmen. Je kunt er 7 dagen per week broodjes bestellen of afhalen. Als de Corona maatregelen dat weer toelaten kun je ook heerlijk lunchen op onze locatie.

De luxe broodjes en panini’s worden belegd met verse producten van de lokale slager en groenteboer op Desem, Mais of Waldkorn van de bakker.
Probeer een van onze toppers voor de lunch zoals een clubsandwich kip een broodje carpaccio of een heerlijke maaltijdsalade met gerookte zalm.

luxe broodjes bestellen of laten bezorgen. Broodjes in vlijmen of opzoek naar een broodjeszaak in vlijmen? Zullen wij het broodje bezorgen of komt u het broodje halen? Broodjes service De Hoge Heide heeft heerlijke lunchgerechten en avond gerechten. Een broodje eten die rijkelijk belegd is. Lekker avond eten zonder te koken.

Bent u in Den Bosch en wilt u een broodje vanuit Den Bosch bestellen? Wij komen er aan. Of heeft u zin om een heerlijke pizza te bestellen. Pizza’s bestellen vanuit Drunen, dat is mogelijk.

Pizza’s bestellen vanuit Waalwijk, wilt u hem laten bezorgen of afhalen? U kunt ook een Maaltijd bestellen. Wilt u iets lekkers bestellen, dat kan bij Broodjes service De Hoge Heide Vlijmen.

DutchPolish