Voorgerechten

Maaltijd bestellen

Een heerlijke maaltijd bestellen. ’s Avonds geen zin om te koken? Bestel een van onze avondmaaltijden. Kies en stel zelf je drie-gangen menu samen. Een Lekker voorgerecht bestellen.

Bestel een maaltijden in de omgeving van Vlijmen. Vers bereid met producten van de lokale slager en groenteboer. Bezorgen en afhalen is alle dagen van de week mogelijk. Onze maaltijden bezorgen wij met een speciale TukTuk. Bestel snel en laat je verrassen door onze Takeaway!

luxe broodjes bestellen of laten bezorgen. Broodjes in vlijmen of opzoek naar een broodjeszaak in vlijmen? Zullen wij het broodje bezorgen of komt u het broodje halen? Broodjes service De Hoge Heide heeft heerlijke lunchgerechten en avond gerechten. Een broodje eten die rijkelijk belegd is. Lekker avond eten zonder te koken.

 Bent u in Den Bosch en wilt u een broodje vanuit Den Bosch bestellen? Wij komen er aan. Of heeft u zin om een heerlijke pizza te  bestellen. Pizza’s bestellen vanuit Drunen, dat is mogelijk.

Pizza’s bestellen vanuit Waalwijk, wilt u hem laten bezorgen of afhalen? U kunt ook een Maaltijd bestellen. Wilt u iets lekkers bestellen, dat kan bij Broodjes service De Hoge Heide Vlijmen.

DutchPolish